Menu

Over JS uitzendorganisatie

JS Uitzendorganisatie is sinds 2000 actief op het gebied van flexibele arbeid. Als uitzendorganisatie zijn we primair gericht op de technische-, industriele- en bouwfuncties. JS kent een compleet pakket aan dienstverlening gericht op zelfstandige en gemotiveerde medewerkers.

Wij zijn een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling. Vraag en aanbod bij elkaar brengen is ons vak. Bij een flexibele baan op basis van uitzending of detachering, werkt men via ons bij de opdrachtgever en staat men bij JS Uitzendorganisatie op de loonlijst. Dat kan in de ene situatie een tijdelijk dienstverband zijn, in een andere situatie gericht op een vast dienstverband.

 

JS Uitzendorganisatie presteert steeds verrassend beter op de bouwfuncties

Doelstelling die aansluiten bij deze missie zijn:

  • Opdrachtgever voorzien in haar personeels behoefte
  • Ontzorgen van de opdrachtgever
  • De medewerkers van JS Uitzendorganisatie maken het bedrijf
  • Werken in een goede balans tussen persoonlijke uitdaging, plezier, klantgericht en de ondernemende ruimte voor continue vernieuwing

Carrieremogelijkheden bij JS Uitzendorganisatie

Als je bij JS Uitzendorganisatie gaat werken, kom je terecht in een nog altijd groeiend bedrijf. Onze huidige positie hebben we mede te danken aan de capaciteiten, inzet, motivatie, en visie van onze mensen. Die hebben we ook weer nodig om door te groeien, ons doel voor de komende jaren is onderscheidend te blijven in onze dienstverlening en uitdaging te blijven bieden aan ons personeel. Daarom hebben we ook nieuwe mensen nodig die met ons deze uitdaging aan willen.

Direct solliciteren